Bagerier i Berga

Annons:
Hitta bageri i Berga - alla trevliga och mysiga bagerier i Berga som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Berga och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Berga. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Berga erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Berga

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Berga. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Berga som passar dig.

Coop Berga
N. Storg. 8
579 40 Berga

Annons:

Fika och frallor i Berga

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Berga är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Berga. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Berga från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Berga

I Berga finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Berga som också kan vara av intresse.

Berga är en tätort i Högsby socken i Högsby kommun i Kalmar län. Berga uppstod under det sena 1800-talet som en järnvägsknutpunkt för smalspårsbanan Kalmar - Berga järnväg,. Berga trafikeras av Kalmar Länstrafiks Kustpilen till Kalmar, Linköping, samt Oskarshamn.

Yta: 154,10 hektar
Invånarantal: 724, år 2010

Här kan du läsa mer om Berga om du vill veta mer än saker om bagerier i Berga.

I Berga hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Berga som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: