Bagerier i Ålem

Annons:
Hitta bageri i Ålem - alla trevliga och mysiga bagerier i Ålem som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Ålem och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Ålem. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Ålem erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Ålem

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Ålem. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Ålem som passar dig.

Kalmar Bageri AB
Bagarg. 4
384 92 ålem

Annons:

Fika och frallor i Ålem

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Ålem är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Ålem. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Ålem från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Ålem

I Ålem finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Ålem som också kan vara av intresse.

Ålem är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län, belägen ca 40 km norr om Kalmar. Ålem är belägen väster om Ålems kyrkby och uppstod som stationssamhälle när Kalmar–Berga Järnväg anlades 1897.

Yta: 115,43 hektar
Invånarantal: 803, år 2010

Här kan du läsa mer om Ålem om du vill veta mer än saker om bagerier i Ålem.

I Ålem hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Ålem som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: