Bagerier i Vrigstad

Annons:
Hitta bageri i Vrigstad - alla trevliga och mysiga bagerier i Vrigstad som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Vrigstad och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Vrigstad. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Vrigstad erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Vrigstad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Vrigstad. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Vrigstad som passar dig.

Rojos
Källebergsv. 9
570 03 VRIGSTAD


Ro Jo:s I Vrigstad AB
Källebergsv. 9
570 03 VRIGSTAD

Annons:

Fika och frallor i Vrigstad

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Vrigstad är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Vrigstad. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Vrigstad från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Vrigstad

I Vrigstad finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Vrigstad som också kan vara av intresse.

Vrigstad är en tätort i Sävsjö kommun, kyrkby i Vrigstads socken, i Jönköpings län. Genom Vrigstad rinner Vrigstadån, det finns även ett flertal sjöar runt orten till exempel Slättsjön med badplats och Lundholmssjön. Det finns en ostkaka härifrån som kort och gott heter Vrigstad Ostkaka.

Yta: 197,31 hektar
Invånarantal: 1421, år 2010

Här kan du läsa mer om Vrigstad om du vill veta mer än saker om bagerier i Vrigstad.

I Vrigstad hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Vrigstad som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jönköping.
Annons: