Bagerier i Vetlanda

Annons:
Hitta bageri i Vetlanda - alla trevliga och mysiga bagerier i Vetlanda som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Vetlanda och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Vetlanda. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Vetlanda erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Vetlanda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Vetlanda. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Vetlanda som passar dig.

Maxi ICA Stormarknad
Nyg. 3
574 33 VETLANDA


Oskars Konditori AB
Nyg. 3
574 33 VETLANDA


Oskar Frisings Konditori AB
Östersandsv. 53
574 34 Vetlanda


Maxikökets MatService Smak och Kvalitet
Nyg. 3
574 33 VETLANDA


Ritz Bageri & Konditori AB
Ö. Nyg. 13
574 33 VETLANDA

Annons:

Fika och frallor i Vetlanda

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Vetlanda är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Vetlanda. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Vetlanda från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Vetlanda

I Vetlanda finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Vetlanda som också kan vara av intresse.

Vetlanda (tidigare Hvetlanda) är en tätort och centralort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Vetlanda är en gammal "träindustristad". I dag domineras stadens näringsliv av Sapa som har över 1 000 anställda, samt Elitfönster (före detta Myresjöfönster). Tidigare var även Vetlanda känt för sin tändsticksfabrik (Stickan).

Yta: 1 017,02 hektar
Invånarantal: 13050, år 2010

Här kan du läsa mer om Vetlanda om du vill veta mer än saker om bagerier i Vetlanda.

I Vetlanda hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Vetlanda som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jönköping.
Annons: