Bagerier i Värnamo

Annons:
Hitta bageri i Värnamo - alla trevliga och mysiga bagerier i Värnamo som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Värnamo och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 7 olika bagerier i Värnamo. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Värnamo erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Värnamo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Värnamo. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Värnamo som passar dig.

Stigs Café & Bageri I Värnamo AB
Ringv. 40
331 32 Värnamo


Stigs Café & Bageri I Värnamo AB
Ringv. 40
331 32 Värnamo


Enets Marmeladeri & Bageri
Fröset Enet
331 94 Värnamo


Enets Marmeladeri & Bageri Handelsbolag
Fröset Enet
331 94 Värnamo


Kafferepet
Storg. 52
331 31 VÄRNAMO


Café 18
Storgatsbacken 18
331 30 Värnamo


Stigs Pelikanen Café och Bistro
Storg. 32
331 31 VÄRNAMO

Annons:

Fika och frallor i Värnamo

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Värnamo är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Värnamo. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Värnamo från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Värnamo

I Värnamo finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Värnamo som också kan vara av intresse.

Värnamo är en tätort och centralort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Värnamo är beläget vid Lagan, en bit ifrån dess mynning i sjön Vidöstern. Namnet Värnamo kommer av värn, i ett gammalt ord med betydelsen hägnad. Näringslivet har till stor del präglats av möbelindustrin, med fler än 30 möbelfabriker mellan 1890 och 1960.

Yta: 1 217,24 hektar
Invånarantal: 18696, år 2010

Här kan du läsa mer om Värnamo om du vill veta mer än saker om bagerier i Värnamo.

I Värnamo hittade vi sammanlagt 7 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Värnamo som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jönköping.
Annons: