Bagerier i Vaggeryd

Annons:
Hitta bageri i Vaggeryd - alla trevliga och mysiga bagerier i Vaggeryd som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Vaggeryd och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Vaggeryd. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Vaggeryd erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Vaggeryd

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Vaggeryd. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Vaggeryd som passar dig.

Ritz Konditori
Järnvägsg. 16
567 30 Vaggeryd

Annons:

Fika och frallor i Vaggeryd

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Vaggeryd är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Vaggeryd. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Vaggeryd från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Vaggeryd

I Vaggeryd finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Vaggeryd som också kan vara av intresse.

Vaggeryd är en tätort och tillsammans med Skillingaryd centralort i Vaggeryds kommun i Jönköpings län. Vaggeryd är beläget omkring tre mil söder om Jönköping, nära väg E4 som innan den blev motorväg 1994 gick genom orten. Vaggeryd har också järnvägsförbindelse i tre riktningar: norrut med Jönköping via Vaggerydsbanan.

Yta: 479,65 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Här kan du läsa mer om Vaggeryd om du vill veta mer än saker om bagerier i Vaggeryd.

I Vaggeryd hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Vaggeryd som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jönköping.
Annons: