Bagerier i Tenhult

Annons:
Hitta bageri i Tenhult - alla trevliga och mysiga bagerier i Tenhult som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Tenhult och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Tenhult. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Tenhult erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Tenhult

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Tenhult. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Tenhult som passar dig.

Coop Konsum
Centrumv. 19
560 29 Tenhult

Annons:

Fika och frallor i Tenhult

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Tenhult är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Tenhult. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Tenhult från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Tenhult

I Tenhult finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Tenhult som också kan vara av intresse.

Tenhult är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län. Tenhult går under smeknamnet "husvagnsmecka". En av de största husvagnsfabrikerna i Sverige, KABE AB, ligger i Tenhult, och där finns också företaget Hobby som säljer husvagnar (samt att det i grannsamhället Öggestorp finns Öggestorps husvagnar).

Yta: 240,96 hektar
Invånarantal: 2977, år 2010

Här kan du läsa mer om Tenhult om du vill veta mer än saker om bagerier i Tenhult.

I Tenhult hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Tenhult som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jönköping.
Annons: