Bagerier i Mariannelund

Annons:
Hitta bageri i Mariannelund - alla trevliga och mysiga bagerier i Mariannelund som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Mariannelund och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Mariannelund. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Mariannelund erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Mariannelund

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Mariannelund. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Mariannelund som passar dig.

Brödstugan Bageri
Parkg. 27 D
598 97 Mariannelund

Annons:

Fika och frallor i Mariannelund

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Mariannelund är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Mariannelund. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Mariannelund från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Mariannelund

I Mariannelund finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Mariannelund som också kan vara av intresse.

Mariannelund är en tätort i Eksjö kommun i Jönköpings län i Småland, nära gränsen till Kalmar län. Mariannelund ligger på småländska höglandet, en del av Sydsvenska höglandet, 39 km öster om Eksjö och genomkorsas av järnvägen Bockabanan och riksväg 40. Bruzaån rinner genom Mariannelund.

Yta: 219,32 hektar
Invånarantal: 1468, år 2010

Här kan du läsa mer om Mariannelund om du vill veta mer än saker om bagerier i Mariannelund.

I Mariannelund hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Mariannelund som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jönköping.
Annons: