Bagerier i Eksjö

Annons:
Hitta bageri i Eksjö - alla trevliga och mysiga bagerier i Eksjö som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Eksjö och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Eksjö. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Eksjö erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Eksjö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Eksjö. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Eksjö som passar dig.

Princess
S. Storg. 2
575 31 EKSJÖ


Lennarts Konditori
Stora torget
575 32 Eksjö


Gas Lion AB
N. Storg. 24
575 32 Eksjö

Annons:

Fika och frallor i Eksjö

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Eksjö är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Eksjö. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Eksjö från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Eksjö

I Eksjö finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Eksjö som också kan vara av intresse.

Eksjö är en tätort i Småland och centralort i Eksjö kommun, Jönköpings län. Staden har sedan lång tid tillbaka inhyst inrättningar såsom lasarett, tingsrätt och militär. Eksjö finns omnämnd som tingsplats redan på 1300-talet, på den tiden kallades platsen för "Ekesiö".

Yta: 833,89 hektar
Invånarantal: 9701, år 2010

Här kan du läsa mer om Eksjö om du vill veta mer än saker om bagerier i Eksjö.

I Eksjö hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Eksjö som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jönköping.
Annons: