Bagerier i Bor

Annons:
Hitta bageri i Bor - alla trevliga och mysiga bagerier i Bor som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Bor och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Bor. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Bor erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Bor

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Bor. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Bor som passar dig.

Coop Nära
Centrumv. 8
330 15 BOR

Annons:

Fika och frallor i Bor

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Bor är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Bor. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Bor från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Bor

I Bor finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Bor som också kan vara av intresse.

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan du läsa mer om Bor om du vill veta mer än saker om bagerier i Bor.

I Bor hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Bor som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jönköping.
Annons: