Bagerier i Vemdalen

Annons:
Hitta bageri i Vemdalen - alla trevliga och mysiga bagerier i Vemdalen som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Vemdalen och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Vemdalen. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Vemdalen erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Vemdalen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Vemdalen. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Vemdalen som passar dig.

Bageriet Vemdalen
Centrumg. 6
840 92 VEMDALEN

Annons:

Fika och frallor i Vemdalen

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Vemdalen är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Vemdalen. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Vemdalen från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Vemdalen

I Vemdalen finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Vemdalen som också kan vara av intresse.

Vemdalen är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Vemdalens socken. Det finns två populära skidorter i närheten av Vemdalens ort; Vemdalsskalet och Björnrike. De marknadsförs som en gemensam skiddestination (inklusive Klövsjö/Storhogna ett par mil bort).

Yta: 318,58 hektar
Invånarantal: 542, år 2010

Här kan du läsa mer om Vemdalen om du vill veta mer än saker om bagerier i Vemdalen.

I Vemdalen hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Vemdalen som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jämtland.
Annons: