Bagerier i Stugun

Annons:
Hitta bageri i Stugun - alla trevliga och mysiga bagerier i Stugun som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Stugun och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Stugun. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Stugun erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Stugun

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Stugun. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Stugun som passar dig.

Lilla Bageriet Stugun
Gjurds v. 17
830 76 Stugun


Överammers bakstuga vid Ammerån HB
Överammer 241
830 76 Stugun

Annons:

Fika och frallor i Stugun

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Stugun är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Stugun. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Stugun från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Stugun

I Stugun finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Stugun som också kan vara av intresse.

Stugun är en tätort i Ragunda kommun och kyrkbyn i Stuguns socken Jämtlands län, belägen vid Indalsälven cirka 5 mil öster om Östersund. Stugun ligger mellan älvens strand och Stugubergets lodräta vägg, just där riksväg 87 mellan Östersund och Sollefteå korsar älven.

Yta: 124,09 hektar
Invånarantal: 659, år 2010

Här kan du läsa mer om Stugun om du vill veta mer än saker om bagerier i Stugun.

I Stugun hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Stugun som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jämtland.
Annons: