Bagerier i Orrviken

Annons:
Hitta bageri i Orrviken - alla trevliga och mysiga bagerier i Orrviken som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Orrviken och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Orrviken. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Orrviken erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Orrviken

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Orrviken. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Orrviken som passar dig.

Englund, Kerstin Maria
Hara Byv. 26
832 94 Orrviken


Tallmons Tunnbröd
Hara 335
832 94 Orrviken

Annons:

Fika och frallor i Orrviken

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Orrviken är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Orrviken. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Orrviken från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Orrviken

I Orrviken finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Orrviken som också kan vara av intresse.

Orrviken är en tätort i Östersunds kommun.

Yta: 55,49 hektar
Invånarantal: 262, år 2010

Här kan du läsa mer om Orrviken om du vill veta mer än saker om bagerier i Orrviken.

I Orrviken hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Orrviken som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jämtland.
Annons: