Bagerier i Nälden

Annons:
Hitta bageri i Nälden - alla trevliga och mysiga bagerier i Nälden som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Nälden och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Nälden. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Nälden erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Nälden

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Nälden. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Nälden som passar dig.

Berliner Schnitzelstuga
Ytterån 138
835 95 Nälden

Annons:

Fika och frallor i Nälden

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Nälden är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Nälden. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Nälden från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Nälden

I Nälden finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Nälden som också kan vara av intresse.

Nälden är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland. Orten ligger invid länsväg 666 och Mittbanan. Nälden ligger i en dalgång runt Näldsjöns utlopp. Genom samhället flyter Faxån som förbinder Näldsjön och Alsensjön.

Yta: 128,78 hektar
Invånarantal: 873, år 2010

Här kan du läsa mer om Nälden om du vill veta mer än saker om bagerier i Nälden.

I Nälden hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Nälden som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jämtland.
Annons: