Bagerier i Mörsil

Annons:
Hitta bageri i Mörsil - alla trevliga och mysiga bagerier i Mörsil som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Mörsil och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Mörsil. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Mörsil erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Mörsil

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Mörsil. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Mörsil som passar dig.

Maria Engström
Semlan 152
830 04 MÖRSIL

Annons:

Fika och frallor i Mörsil

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Mörsil är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Mörsil. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Mörsil från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Mörsil

I Mörsil finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Mörsil som också kan vara av intresse.

Mörsil är en tätort i Åre kommun och kyrkbyn i Mörsils socken. Sveriges första sanatorium invigdes 1891 i Mörsil, Mörsils sanatorium.

Yta: 121,79 hektar
Invånarantal: 686, år 2010

Här kan du läsa mer om Mörsil om du vill veta mer än saker om bagerier i Mörsil.

I Mörsil hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Mörsil som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jämtland.
Annons: