Bagerier i Lit

Annons:
Hitta bageri i Lit - alla trevliga och mysiga bagerier i Lit som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Lit och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Lit. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Lit erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Lit

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Lit. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Lit som passar dig.

Emenda10
Östersundsv. 26
836 31 Lit

Annons:

Fika och frallor i Lit

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Lit är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Lit. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Lit från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Lit

I Lit finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Lit som också kan vara av intresse.

Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Yta: 125,01 hektar
Invånarantal: 1040, år 2010

Här kan du läsa mer om Lit om du vill veta mer än saker om bagerier i Lit.

I Lit hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Lit som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jämtland.
Annons: