Bagerier i Krokom

Annons:
Hitta bageri i Krokom - alla trevliga och mysiga bagerier i Krokom som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Krokom och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Krokom. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Krokom erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Krokom

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Krokom. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Krokom som passar dig.

Brödkällarn
Aspåsv. 1
835 31 KROKOM

Annons:

Fika och frallor i Krokom

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Krokom är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Krokom. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Krokom från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Krokom

I Krokom finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Krokom som också kan vara av intresse.

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Här kan du läsa mer om Krokom om du vill veta mer än saker om bagerier i Krokom.

I Krokom hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Krokom som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jämtland.
Annons: