Bagerier i Klövsjö

Annons:
Hitta bageri i Klövsjö - alla trevliga och mysiga bagerier i Klövsjö som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Klövsjö och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Klövsjö. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Klövsjö erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Klövsjö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Klövsjö. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Klövsjö som passar dig.

Klövsjö Stenugnsbageri
Klövsjöv. 44
840 32 KLÖVSJÖ

Annons:

Fika och frallor i Klövsjö

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Klövsjö är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Klövsjö. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Klövsjö från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Klövsjö

I Klövsjö finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Klövsjö som också kan vara av intresse.

Klövsjö är en tätort i Bergs kommun och kyrkbyn i Klövsjö socken i Jämtland, vid Ljungan. Från Klövsjö härstammar Klövsjöfåret, en av de gamla svenska allmogeraserna som man hann ta till vara och nu håller i genbank.

Yta: 221,58 hektar
Invånarantal: 291, år 2010

Här kan du läsa mer om Klövsjö om du vill veta mer än saker om bagerier i Klövsjö.

I Klövsjö hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Klövsjö som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jämtland.
Annons: