Bagerier i Kälarne

Annons:
Hitta bageri i Kälarne - alla trevliga och mysiga bagerier i Kälarne som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Kälarne och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Kälarne. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Kälarne erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Kälarne

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Kälarne. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Kälarne som passar dig.

Hucksjöåsens HB
Hucksjöåsen 142
840 64 Kälarne

Annons:

Fika och frallor i Kälarne

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Kälarne är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Kälarne. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Kälarne från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Kälarne

I Kälarne finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Kälarne som också kan vara av intresse.

Kälarne är en tätort i Bräcke kommun. Från Kälarne kommer centerpartisten Anders W Jonsson (född 1961). Anders är riksdagsledamot för Gävleborgs län sedan 2010. Skådespelaren Rolf Lassgård är född i byn Svedjelandet i närheten av Kälarne.

Yta: 144,61 hektar
Invånarantal: 451, år 2010

Här kan du läsa mer om Kälarne om du vill veta mer än saker om bagerier i Kälarne.

I Kälarne hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Kälarne som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jämtland.
Annons: