Bagerier i Järpen

Annons:
Hitta bageri i Järpen - alla trevliga och mysiga bagerier i Järpen som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Järpen och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Järpen. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Järpen erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Järpen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Järpen. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Järpen som passar dig.

Coop Konsum
Norra v. 27
830 05 Järpen


Huså Bröd AB
Huså Byg. 31
830 05 Järpen

Annons:

Fika och frallor i Järpen

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Järpen är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Järpen. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Järpen från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Järpen

I Järpen finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Järpen som också kan vara av intresse.

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Här kan du läsa mer om Järpen om du vill veta mer än saker om bagerier i Järpen.

I Järpen hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Järpen som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jämtland.
Annons: