Bagerier i Hammerdal

Annons:
Hitta bageri i Hammerdal - alla trevliga och mysiga bagerier i Hammerdal som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Hammerdal och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Hammerdal. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Hammerdal erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Hammerdal

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Hammerdal. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Hammerdal som passar dig.

Jämtlands Tunnbrödsbageri AB
Kvarng. 3
830 70 HAMMERDAL


Ekboms El & Fastighet
Storg. 63
830 70 HAMMERDAL


Huså Bröd AB
Gåxsjö 150
830 70 HAMMERDAL

Annons:

Fika och frallor i Hammerdal

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Hammerdal är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Hammerdal. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Hammerdal från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Hammerdal

I Hammerdal finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Hammerdal som också kan vara av intresse.

Hammerdal är en tätort i Strömsunds kommun, Jämtland, Jämtlands län. Orten är belägen vid Hammerdalssjön, omkring 30 km söder om centralorten Strömsund. Orten består ursprungligen främst av byarna Åsen och Mo, där den senare även är kyrkbyn i Hammerdals socken.

Yta: 229,41 hektar
Invånarantal: 974, år 2010

Här kan du läsa mer om Hammerdal om du vill veta mer än saker om bagerier i Hammerdal.

I Hammerdal hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Hammerdal som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jämtland.
Annons: