Bagerier i Gällö

Annons:
Hitta bageri i Gällö - alla trevliga och mysiga bagerier i Gällö som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Gällö och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Gällö. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Gällö erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Gällö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Gällö. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Gällö som passar dig.

Bakgården i Revsund
Revsund 220
840 50 Gällö


Home Studio Revsund HB
Revsund 220
840 50 Gällö


Stavrebagarn
Stavre 151
840 50 Gällö

Annons:

Fika och frallor i Gällö

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Gällö är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Gällö. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Gällö från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Gällö

I Gällö finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Gällö som också kan vara av intresse.

Gällö är en tätort i Bräcke kommun. Gällö ligger cirka 20 km nordväst om Bräcke och genomkorsas i öster av E14 samt av järnvägen Mittbanan (Ånge–Östersund). Närmaste stad är Östersund, cirka fem mil åt nordväst.

Yta: 122,52 hektar
Invånarantal: 725, år 2010

Här kan du läsa mer om Gällö om du vill veta mer än saker om bagerier i Gällö.

I Gällö hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Gällö som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jämtland.
Annons: