Bagerier i Gäddede

Annons:
Hitta bageri i Gäddede - alla trevliga och mysiga bagerier i Gäddede som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Gäddede och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Gäddede. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Gäddede erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Gäddede

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Gäddede. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Gäddede som passar dig.

Leve Brödet
Jormlien 485
830 90 Gäddede

Annons:

Fika och frallor i Gäddede

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Gäddede är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Gäddede. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Gäddede från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Gäddede

I Gäddede finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Gäddede som också kan vara av intresse.

Gäddede (sydsamiska: Tjeedtege) är en tätort i Strömsunds kommun i nordligaste Jämtland, och kyrkby i Frostvikens socken. Gäddede ligger i ett fjällandskap endast 5 km öster om gränsen mot Lierne i Norge.

Yta: 136,21 hektar
Invånarantal: 401, år 2010

Här kan du läsa mer om Gäddede om du vill veta mer än saker om bagerier i Gäddede.

I Gäddede hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Gäddede som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jämtland.
Annons: