Bagerier i Funäsdalen

Annons:
Hitta bageri i Funäsdalen - alla trevliga och mysiga bagerier i Funäsdalen som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Funäsdalen och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Funäsdalen. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Funäsdalen erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Funäsdalen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Funäsdalen. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Funäsdalen som passar dig.

Funäsdalens Tårt Design
Nyhemsv. 10
840 95 FUNÄSDALEN


Funäsdalens Tunnbrödsstuga
Rörosv. 66
840 95 FUNÄSDALEN

Annons:

Fika och frallor i Funäsdalen

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Funäsdalen är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Funäsdalen. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Funäsdalen från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Funäsdalen

I Funäsdalen finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Funäsdalen som också kan vara av intresse.

Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Yta: 175,45 hektar
Invånarantal: 890, år 2010

Här kan du läsa mer om Funäsdalen om du vill veta mer än saker om bagerier i Funäsdalen.

I Funäsdalen hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Funäsdalen som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jämtland.
Annons: