Bagerier i Frösön

Annons:
Hitta bageri i Frösön - alla trevliga och mysiga bagerier i Frösön som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Frösön och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Frösön. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Frösön erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Frösön

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Frösön. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Frösön som passar dig.

Tages Konditori & Kök
Frösöv. 32
832 43 FRÖSÖN


Coop Konsum
Trädgårdsv. 2
832 43 FRÖSÖN


Edenbos Konditori & Butik AB
Frösöv. 32
832 43 FRÖSÖN

Annons:

Fika och frallor i Frösön

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Frösön är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Frösön. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Frösön från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Frösön

I Frösön finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Frösön som också kan vara av intresse.

Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Yta: 41 km2
Invånarantal: 11560, år 2014

Här kan du läsa mer om Frösön om du vill veta mer än saker om bagerier i Frösön.

I Frösön hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Frösön som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jämtland.
Annons: