Bagerier i Föllinge

Annons:
Hitta bageri i Föllinge - alla trevliga och mysiga bagerier i Föllinge som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Föllinge och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Föllinge. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Föllinge erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Föllinge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Föllinge. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Föllinge som passar dig.

Laxsjö Bröd & Vildmark
Laxsjö 810
830 60 FÖLLINGE

Annons:

Fika och frallor i Föllinge

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Föllinge är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Föllinge. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Föllinge från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Föllinge

I Föllinge finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Föllinge som också kan vara av intresse.

Föllinge (jämtska: FöLing) är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland och kyrkbyn i Föllinge socken, belägen omkring 65 kilometer norr om Östersund.

Yta: 150,38 hektar
Invånarantal: 485, år 2010

Här kan du läsa mer om Föllinge om du vill veta mer än saker om bagerier i Föllinge.

I Föllinge hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Föllinge som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jämtland.
Annons: