Bagerier i Bispgården

Annons:
Hitta bageri i Bispgården - alla trevliga och mysiga bagerier i Bispgården som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Bispgården och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Bispgården. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Bispgården erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Bispgården

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Bispgården. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Bispgården som passar dig.

Paljakka Mångfald HB
Utanede 381
840 73 Bispgården


Wiklunds Allservice
Villav. 24
840 73 Bispgården

Annons:

Fika och frallor i Bispgården

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Bispgården är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Bispgården. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Bispgården från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Bispgården

I Bispgården finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Bispgården som också kan vara av intresse.

Bispgården är kyrkbyn i Fors socken i Ragunda kommun i östligaste Jämtland. Orten är uppdelad på två tätorter: Västra Bispgården och Östra Bispgården. Bispgården ligger cirka 120 km öster om Östersund längs riksväg 87.

Yta: 289 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här kan du läsa mer om Bispgården om du vill veta mer än saker om bagerier i Bispgården.

I Bispgården hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Bispgården som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jämtland.
Annons: