Bagerier i Åsarna

Annons:
Hitta bageri i Åsarna - alla trevliga och mysiga bagerier i Åsarna som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Åsarna och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Åsarna. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Åsarna erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Åsarna

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Åsarna. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Åsarna som passar dig.

Nisses Hembageri
Ringv. 3
840 31 ÅSARNA

Annons:

Fika och frallor i Åsarna

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Åsarna är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Åsarna. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Åsarna från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Åsarna

I Åsarna finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Åsarna som också kan vara av intresse.

Åsarna (Aosan på Bersmaol, äldre stavning Åsarne) är en tätort i Bergs kommun och kyrkbyn i Åsarne socken i södra Jämtland. Samhället ligger väster om sjön Grannen, som är en del av Ljungan.

Yta: 64,64 hektar
Invånarantal: 268, år 2010

Här kan du läsa mer om Åsarna om du vill veta mer än saker om bagerier i Åsarna.

I Åsarna hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Åsarna som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jämtland.
Annons: