Bagerier i Åre

Annons:
Hitta bageri i Åre - alla trevliga och mysiga bagerier i Åre som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Åre och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Åre. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Åre erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Åre

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Åre. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Åre som passar dig.

ICA Supermarket Åre
S:t Olavs v. 33
830 13 åre


Café Torget
Kabinbanev. 22
830 13 åre


Grädda Åre
Årev. 150
830 13 åre


Coop Konsum
Årev. 53
830 13 åre


Åre Bageri Breadgarden
Årev. 55
830 13 åre

Annons:

Fika och frallor i Åre

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Åre är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Åre. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Åre från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Åre

I Åre finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Åre som också kan vara av intresse.

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Här kan du läsa mer om Åre om du vill veta mer än saker om bagerier i Åre.

I Åre hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Åre som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Jämtland.
Annons: