Bagerier i Torup

Annons:
Hitta bageri i Torup - alla trevliga och mysiga bagerier i Torup som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Torup och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Torup. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Torup erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Torup

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Torup. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Torup som passar dig.

Brännöbagarn AB
Bosgårdsv. 5
314 41 TORUP

Annons:

Fika och frallor i Torup

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Torup är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Torup. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Torup från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Torup

I Torup finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Torup som också kan vara av intresse.

Torup är en tätort i Hylte kommun i Hallands län och kyrkbyn i Torups socken. Orten har gamla anor, belägen mellan Sjögårdssjön och den mindre Prästasjön.

Yta: 162,85 hektar
Invånarantal: 1183, år 2010

Här kan du läsa mer om Torup om du vill veta mer än saker om bagerier i Torup.

I Torup hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Torup som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Halland.
Annons: