Bagerier i Laholm

Annons:
Hitta bageri i Laholm - alla trevliga och mysiga bagerier i Laholm som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Laholm och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Laholm. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Laholm erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Laholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Laholm. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Laholm som passar dig.

Kalasdrömmar Laholm AB
Humlegången 1 B
312 30 Laholm


Cakedreams No2
Stortorget 3
312 30 Laholm

Annons:

Fika och frallor i Laholm

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Laholm är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Laholm. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Laholm från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Laholm

I Laholm finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Laholm som också kan vara av intresse.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här kan du läsa mer om Laholm om du vill veta mer än saker om bagerier i Laholm.

I Laholm hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Laholm som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Halland.
Annons: