Bagerier i Kungsbacka

Annons:
Hitta bageri i Kungsbacka - alla trevliga och mysiga bagerier i Kungsbacka som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Kungsbacka och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Kungsbacka. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Kungsbacka erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Kungsbacka

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Kungsbacka. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Kungsbacka som passar dig.

ICA Maxi Stormarknad
Hedebrov. 50
434 39 KUNGSBACKA


Brödkaveln & Co i Kungsbacka AB
Storg. 20
434 32 Kungsbacka


Bönor & Bakat AB
Energig. 15 B
434 37 KUNGSBACKA


Majgårdens Bageri & Konditori
N. Torgg. 5
434 30 Kungsbacka


Sahlström Praliner & Kakor
Bäckängsv. 20
434 96 Kungsbacka

Annons:

Fika och frallor i Kungsbacka

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Kungsbacka är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Kungsbacka. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Kungsbacka från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Kungsbacka

I Kungsbacka finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Kungsbacka som också kan vara av intresse.

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Här kan du läsa mer om Kungsbacka om du vill veta mer än saker om bagerier i Kungsbacka.

I Kungsbacka hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Kungsbacka som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Halland.
Annons: