Bagerier i Fjärås

Annons:
Hitta bageri i Fjärås - alla trevliga och mysiga bagerier i Fjärås som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Fjärås och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Fjärås. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Fjärås erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Fjärås

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Fjärås. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Fjärås som passar dig.

Åsa Hembageri i Fjärås
Rajgräsv. 28 A
439 71 Fjärås

Annons:

Fika och frallor i Fjärås

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Fjärås är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Fjärås. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Fjärås från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Fjärås

I Fjärås finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Fjärås som också kan vara av intresse.

Fjärås socken i Halland ingick i Fjäre härad, ingår sedan 1974 i Kungsbacka kommun och motsvarar från 2016 Fjärås distrikt.Fjärås socken i Halland ingick i Fjäre härad, ingår sedan 1974 i Kungsbacka kommun och motsvarar från 2016 Fjärås distrikt.

Yta: 152 km2
Invånarantal: 4780, år 2000

Här kan du läsa mer om Fjärås om du vill veta mer än saker om bagerier i Fjärås.

I Fjärås hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Fjärås som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Halland.
Annons: