Bagerier i Falkenberg

Annons:
Hitta bageri i Falkenberg - alla trevliga och mysiga bagerier i Falkenberg som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Falkenberg och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Falkenberg. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Falkenberg erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Falkenberg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Falkenberg. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Falkenberg som passar dig.

Västra Bageriet
Mölleg. 16
311 34 FALKENBERG


Västra Bageriet
Vegag. 21
311 73 Falkenberg


le croissant
Nyg. 42 Kronan Shopping
311 31 Falkenberg


Coop Forum
Klockareg. 27
311 36 FALKENBERG


Peters Konditori AB
Hjortv. 2
311 41 FALKENBERG

Annons:

Fika och frallor i Falkenberg

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Falkenberg är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Falkenberg. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Falkenberg från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Falkenberg

I Falkenberg finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Falkenberg som också kan vara av intresse.

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Här kan du läsa mer om Falkenberg om du vill veta mer än saker om bagerier i Falkenberg.

I Falkenberg hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Falkenberg som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Halland.
Annons: