Bagerier i Åsa

Annons:
Hitta bageri i Åsa - alla trevliga och mysiga bagerier i Åsa som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Åsa och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Åsa. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Åsa erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Åsa

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Åsa. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Åsa som passar dig.

Åsa Hembageri i Åsa
Stenviksv. 2
439 53 åsa

Annons:

Fika och frallor i Åsa

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Åsa är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Åsa. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Åsa från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Åsa

I Åsa finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Åsa som också kan vara av intresse.

Åsa är en tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 45 kilometer söder om Göteborg. Det bor ca 3400 personen och är en trevlig by.

Yta: 281,46 hektar
Invånarantal: 3369, år 2010

Här kan du läsa mer om Åsa om du vill veta mer än saker om bagerier i Åsa.

I Åsa hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Åsa som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Halland.
Annons: