Bagerier i Älvsered

Annons:
Hitta bageri i Älvsered - alla trevliga och mysiga bagerier i Älvsered som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Älvsered och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Älvsered. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Älvsered erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Älvsered

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Älvsered. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Älvsered som passar dig.

Bageri & Konditori Kringlan
Mårdaklevsv. 4
311 63 älvsered


Älvsereds Bakeri AB
Mårdaklevsv. 4
311 63 älvsered

Annons:

Fika och frallor i Älvsered

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Älvsered är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Älvsered. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Älvsered från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Älvsered

I Älvsered finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Älvsered som också kan vara av intresse.

Älvsered är en tätort i Falkenbergs kommun i Hallands län och kyrkbyn i Älvsereds socken, belägen 5 mil norr om Falkenberg och 4 mil söder om Svenljunga, och genomrinns av Högvadsån. Samhället är den sydligaste tätorten i Västergötland och den nordligaste i Falkenbergs kommun.

Yta: 98,50 hektar
Invånarantal: 433, år 2010

Här kan du läsa mer om Älvsered om du vill veta mer än saker om bagerier i Älvsered.

I Älvsered hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Älvsered som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Halland.
Annons: