Bagerier i Tingstäde

Annons:
Hitta bageri i Tingstäde - alla trevliga och mysiga bagerier i Tingstäde som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Tingstäde och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Tingstäde. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Tingstäde erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Tingstäde

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Tingstäde. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Tingstäde som passar dig.

Lillåkre Present & Bröd AB
Tingstäde Bryor 760
624 44 TINGSTÄDE

Annons:

Fika och frallor i Tingstäde

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Tingstäde är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Tingstäde. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Tingstäde från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Tingstäde

I Tingstäde finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Tingstäde som också kan vara av intresse.

Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Yta: 115,63 hektar
Invånarantal: 265, år 2010

Här kan du läsa mer om Tingstäde om du vill veta mer än saker om bagerier i Tingstäde.

I Tingstäde hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Tingstäde som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Gotland.
Annons: