Bagerier i Romakloster

Annons:
Hitta bageri i Romakloster - alla trevliga och mysiga bagerier i Romakloster som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Romakloster och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Romakloster. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Romakloster erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Romakloster

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Romakloster. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Romakloster som passar dig.

Segerström Gotland
Vänge Kyrkjuves 501
622 36 Romakloster

Annons:

Fika och frallor i Romakloster

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Romakloster är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Romakloster. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Romakloster från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Romakloster

I Romakloster finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Romakloster som också kan vara av intresse.

Roma är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på öns mellersta del. Tätorten ligger på gränsen mellan två socknar, med halva tätorten i Roma socken och andra halvan i Björke socken. Norr om Roma ligger Roma kungsgård och Roma klosterruin.

Yta: 125,63 hektar
Invånarantal: 913, år 2010

Här kan du läsa mer om Romakloster om du vill veta mer än saker om bagerier i Romakloster.

I Romakloster hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Romakloster som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Gotland.
Annons: