Bagerier i Ljugarn

Annons:
Hitta bageri i Ljugarn - alla trevliga och mysiga bagerier i Ljugarn som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Ljugarn och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Ljugarn. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Ljugarn erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Ljugarn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Ljugarn. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Ljugarn som passar dig.

Espegards Café
Storv. 58
623 65 LJUGARN

Annons:

Fika och frallor i Ljugarn

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Ljugarn är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Ljugarn. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Ljugarn från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Ljugarn

I Ljugarn finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Ljugarn som också kan vara av intresse.

Ljugarn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län. I Ljugarn finns 238 (2010-12-31) bofasta[1]. Strax norr om orten ligger fiskeläget Vitvär och naturreservatet Folhammar

Yta: 55,88 hektar
Invånarantal: 238, år 2010

Här kan du läsa mer om Ljugarn om du vill veta mer än saker om bagerier i Ljugarn.

I Ljugarn hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Ljugarn som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Gotland.
Annons: