Bagerier i Klintehamn

Annons:
Hitta bageri i Klintehamn - alla trevliga och mysiga bagerier i Klintehamn som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Klintehamn och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Klintehamn. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Klintehamn erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Klintehamn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Klintehamn. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Klintehamn som passar dig.

Bulldegen
Väte Bäcks 309
623 78 KLINTEHAMN


Hejde Forse Knäcke
Hejde Forse 650
623 75 Klintehamn

Annons:

Fika och frallor i Klintehamn

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Klintehamn är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Klintehamn. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Klintehamn från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Klintehamn

I Klintehamn finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Klintehamn som också kan vara av intresse.

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Yta: 212,09 hektar
Invånarantal: 1363, år 2010

Här kan du läsa mer om Klintehamn om du vill veta mer än saker om bagerier i Klintehamn.

I Klintehamn hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Klintehamn som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Gotland.
Annons: