Bagerier i Burgsvik

Annons:
Hitta bageri i Burgsvik - alla trevliga och mysiga bagerier i Burgsvik som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Burgsvik och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Burgsvik. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Burgsvik erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Burgsvik

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Burgsvik. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Burgsvik som passar dig.

Fiket
Hamnv. 1
623 35 Burgsvik


Labans kvarn AB
Öja Sigfride 340
623 33 Burgsvik

Annons:

Fika och frallor i Burgsvik

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Burgsvik är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Burgsvik. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Burgsvik från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Burgsvik

I Burgsvik finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Burgsvik som också kan vara av intresse.

Burgsvik ['buschvick] är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen sju och en halv mil söder om Visby. Burgsvik ligger i Öja socken på södra Gotland.

Yta: 93,67 hektar
Invånarantal: 338, år 2010

Här kan du läsa mer om Burgsvik om du vill veta mer än saker om bagerier i Burgsvik.

I Burgsvik hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Burgsvik som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Gotland.
Annons: