Bagerier i Söderhamn

Annons:
Hitta bageri i Söderhamn - alla trevliga och mysiga bagerier i Söderhamn som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Söderhamn och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Söderhamn. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Söderhamn erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Söderhamn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Söderhamn. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Söderhamn som passar dig.

Sjölins Bröd
Kungsg. 29
826 30 Söderhamn


TeWés Konditori AB
Köpmang. 11
826 30 Söderhamn


Grand Aram Bageri AB
Norralag. 20 C
826 37 SÖDERHAMN

Annons:

Fika och frallor i Söderhamn

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Söderhamn är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Söderhamn. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Söderhamn från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Söderhamn

I Söderhamn finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Söderhamn som också kan vara av intresse.

Söderhamn är en tätort i Sverige, tillika centralort i Söderhamns kommun. Orten är belägen i Gävleborgs län och i landskapet Hälsingland med Bottenhavet i öster.

Yta: 1 053,26 hektar
Invånarantal: 11761, år 2010

Här kan du läsa mer om Söderhamn om du vill veta mer än saker om bagerier i Söderhamn.

I Söderhamn hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Söderhamn som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Gävleborg.
Annons: