Bagerier i Järvsö

Annons:
Hitta bageri i Järvsö - alla trevliga och mysiga bagerier i Järvsö som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Järvsö och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Järvsö. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Järvsö erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Järvsö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Järvsö. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Järvsö som passar dig.

Järvsö Gårdsbageri
Skästra Byv. 39
820 40 JÄRVSÖ


Hälsingebollen
Karsjö Jonhansv. 2
820 40 JÄRVSÖ


Kakfen AB
Turistv. 46 A
820 40 JÄRVSÖ


Eriksson, Marianne
Bergv. 2
820 40 JÄRVSÖ


ICA Supermarket Järvsö
Turistv. 45
820 40 JÄRVSÖ

Annons:

Fika och frallor i Järvsö

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Järvsö är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Järvsö. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Järvsö från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Järvsö

I Järvsö finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Järvsö som också kan vara av intresse.

Järvsö är en tätort i Ljusdals kommun, Hälsingland och kyrkbyn i Järvsö socken. Järvsö ligger på sluttningarna runt Ljusnandalen där älven Ljusnan rinner fram. Orten försörjer sig till stor del på turismen, bland annat skidanläggningen Järvsöbacken samt Järvzoo.

Yta: 213,11 hektar
Invånarantal: 1407, år 2010

Här kan du läsa mer om Järvsö om du vill veta mer än saker om bagerier i Järvsö.

I Järvsö hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Järvsö som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Gävleborg.
Annons: