Bagerier i Edsbyn

Annons:
Hitta bageri i Edsbyn - alla trevliga och mysiga bagerier i Edsbyn som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Edsbyn och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Edsbyn. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Edsbyn erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Edsbyn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Edsbyn. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Edsbyn som passar dig.

Edsbybagaren
Österg. 13
828 32 Edsbyn

Annons:

Fika och frallor i Edsbyn

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Edsbyn är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Edsbyn. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Edsbyn från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Edsbyn

I Edsbyn finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Edsbyn som också kan vara av intresse.

Edsbyn är en tätort i södra Hälsingland samt centralort i Ovanåkers kommun, Gävleborgs län. Edsbyn är en av Sveriges största byar. Den gränsar till Rättviks kommun.

Yta: 453,26 hektar
Invånarantal: 3985, år 2010

Här kan du läsa mer om Edsbyn om du vill veta mer än saker om bagerier i Edsbyn.

I Edsbyn hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Edsbyn som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Gävleborg.
Annons: