Bagerier i Bergby

Annons:
Hitta bageri i Bergby - alla trevliga och mysiga bagerier i Bergby som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Bergby och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Bergby. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Bergby erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Bergby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Bergby. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Bergby som passar dig.

Bergby Konditori AB
Vijv. 33 H
817 40 BERGBY

Annons:

Fika och frallor i Bergby

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Bergby är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Bergby. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Bergby från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Bergby

I Bergby finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Bergby som också kan vara av intresse.

Bergby är en tätort i Gävle kommun och kyrkbyn i Hamrånge socken.

Yta: 188,80 hektar
Invånarantal: 816, år 2010

Här kan du läsa mer om Bergby om du vill veta mer än saker om bagerier i Bergby.

I Bergby hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Bergby som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Gävleborg.
Annons: