Bagerier i Alfta

Annons:
Hitta bageri i Alfta - alla trevliga och mysiga bagerier i Alfta som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Alfta och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Alfta. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Alfta erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Alfta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Alfta. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Alfta som passar dig.

Peter Granberg
Vestmansv. 26
822 30 ALFTA

Annons:

Fika och frallor i Alfta

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Alfta är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Alfta. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Alfta från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Alfta

I Alfta finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Alfta som också kan vara av intresse.

Alfta är en tätort i Ovanåkers kommun och kyrkbyn i Alfta socken.

Yta: 343,48 hektar
Invånarantal: 2155, år 2010

Här kan du läsa mer om Alfta om du vill veta mer än saker om bagerier i Alfta.

I Alfta hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Alfta som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Gävleborg.
Annons: