Bagerier i Smedjebacken

Annons:
Hitta bageri i Smedjebacken - alla trevliga och mysiga bagerier i Smedjebacken som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Smedjebacken och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Smedjebacken. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Smedjebacken erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Smedjebacken

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Smedjebacken. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Smedjebacken som passar dig.

Konditori Mitt Smeten
Vasag. 6
777 30 Smedjebacken

Annons:

Fika och frallor i Smedjebacken

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Smedjebacken är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Smedjebacken. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Smedjebacken från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Smedjebacken

I Smedjebacken finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Smedjebacken som också kan vara av intresse.

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånarantal: 10759, år 2015

Här kan du läsa mer om Smedjebacken om du vill veta mer än saker om bagerier i Smedjebacken.

I Smedjebacken hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Smedjebacken som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Dalarna.
Annons: