Bagerier i Säter

Annons:
Hitta bageri i Säter - alla trevliga och mysiga bagerier i Säter som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Säter och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Säter. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Säter erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Säter

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Säter. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Säter som passar dig.

Annas Hembageri
Vasag. 2
783 30 Säter


Hedin, Barbro Elisabet
Korsnäbbv. 5
783 31 SÄTER

Annons:

Fika och frallor i Säter

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Säter är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Säter. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Säter från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Säter

I Säter finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Säter som också kan vara av intresse.

Säter är en tätort i Dalarna samt centralort i Säters kommun i Dalarnas län. Järnvägsstationen ligger åt nordöst här och norr om den ligger Säterdalen som är ett ravinsystem som ligger nära centrum.

Yta: 624,53 km2
Invånarantal: 10939, år 2015

Här kan du läsa mer om Säter om du vill veta mer än saker om bagerier i Säter.

I Säter hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Säter som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Dalarna.
Annons: