Bagerier i Sälen

Annons:
Hitta bageri i Sälen - alla trevliga och mysiga bagerier i Sälen som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Sälen och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 7 olika bagerier i Sälen. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Sälen erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Sälen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Sälen. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Sälen som passar dig.

Gustav Grill & Bar
Lindvallen
780 67 SÄLEN


Lindvallens Restauranger
Lindvallen Värdshus
780 67 SÄLEN


Coop Konsum
Sälenv. 15
780 67 SÄLEN


Bageri Bullans Lindvallen
Lindvallen
780 67 SÄLEN


Sonebolaget I Sälen AB
Lindvallen
780 67 SÄLEN


Fjällbagarn Bageri, Café & Pizzeria
Lindvallen
780 67 SÄLEN


Bageri Bullans
Pålhagen 5 J
780 67 SÄLEN

Annons:

Fika och frallor i Sälen

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Sälen är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Sälen. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Sälen från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Sälen

I Sälen finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Sälen som också kan vara av intresse.

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånarantal: 652, år 2010

Här kan du läsa mer om Sälen om du vill veta mer än saker om bagerier i Sälen.

I Sälen hittade vi sammanlagt 7 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Sälen som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Dalarna.
Annons: