Bagerier i Mora

Annons:
Hitta bageri i Mora - alla trevliga och mysiga bagerier i Mora som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Mora och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Mora. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Mora erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Mora

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Mora. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Mora som passar dig.

Mora Kaffestuga
Kyrkog. 8 Mora Köpstad/Mora Centrum
792 30 Mora


Brödboden
Kyrkog. 19
792 30 Mora

Annons:

Fika och frallor i Mora

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Mora är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Mora. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Mora från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Mora

I Mora finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Mora som också kan vara av intresse.

Mora är en tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. I Mora finns organisationen för Vasaloppet och är också dess målplats. Konstnären Anders Zorn är född i Mora och hans bostad Zorngården är en stor turistattraktion, likaså Zornmuseet som ligger intill.

Yta: 1 235,57 hektar
Invånarantal: 10 896, år 2010

Här kan du läsa mer om Mora om du vill veta mer än saker om bagerier i Mora.

I Mora hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Mora som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Dalarna.
Annons: